Millaista tarkastussovellusta etsit?

 

Asuinrakennuksen kuntotarkastus 

Provepad asuinrakennuksen kuntotarkastussovellusta käytetään apuna asunto- tai kiinteistökaupan yhteydessä tehtävässä kuntotarkastuksessa.

LUE LISÄÄ

 

Asuinhuoneiston tarkastaminen

Provepad asuinhuoneiston tarkastussovellusta käytetään esimerkiksi vuokra-asunnon kunnon tarkastamiseen asukkaan muuttaessa. 

LUE LISÄÄ

 

Toiminnan laadun parantaminen

Japanin autoteollisuudesta peräisin oleva 5S on eräs toimintamalli, jossa edellytetään säännöllisiä auditointeja, jotta toimintakulttuuri ei pääse rapautumaan.

LUE LISÄÄ

Tehokas paperiton tarkastusprosessi paperilomakkeiden tilalle.

Tarkastaja voi paremmin keskittyä tarkastustyöhön ja käyttää paperilomakkeiden käsittelystä ja raportin kirjoituksesta säästyvää työaikaa tuottavampiin tehtäviin.

Taulutietokoneelle suunniteltu Provepad-tarkastussovellus huolehtii että tarkastuksen aikaiset havainnot, muistiinpanot ja valokuvat siirtyvät MS Word -raportille juuri oikeisiin kohtiin. Tarkastajan useista eri tarkastuskohteista otetut valokuvat ja kirjatut havainnot ovat aina järjestyksessä ja ne ovat tarkastuksen jälkeen heti raportoitavissa täsmällisesti kohteittain.

Jos haluat kokeilla Provepad-sovellusta käytännössä, niin pyydä demotunnuksia. Tiedustele jonkin käyttämäsi tarkastuslistan muuntamista sähköiseksi sovellukseksi.